doorlopend bezoekuur


doorlopend bezoekuur 1.0

bezoektijd die zich uitstrekt over een langere periode van verschillende uren waarbinnen men naar eigen keuze op bezoek kan komen

Algemene voorbeelden


Op de meeste afdelingen zijn bezoekers welkom tussen 15.00 en 20.00 uur. Een dergelijk doorlopend bezoekuur biedt voor- en nadelen. Voordelen. De voordelen zijn dat bezoekers meer gespreid kunnen komen. Ze kunnen dan een gunstig tijdstip kiezen in verband met werk of schooltijden van kinderen. Nadelen. Nadelen zijn dat tijdens de bezoektijden onderzoek en behandeling gewoon doorgaan. Aan het bezoek wordt soms gevraagd om ergens te wachten. Als het lang duurt, kan dit in de hal van het ziekenhuis of in het restaurant.

https://www.radboudumc.nl/Zorg/Pages/Opname.aspx

U kunt uw familielid of kennis bezoeken: van 14.00 uur tot 16.00 uur; van 18.00 uur tot 20.00 uur. Er zijn geen bezoekuren in de voormiddag [...]. Afwijkende bezoekuren. Intensieve zorgen: 10.30 uur tot 11.00 uur, 15.30 uur tot 16.00 uur, 19.00 uur tot 19.30 uur. Niet meer dan 2 personen.

http://www.azsintjozef.be/Algemene-ziekenhuizen/Site-Root/Sites/AZ-AZ-Sint-Jozef/AZ-Sint-Jozef-Bezoekers/AZ-AZ-Sint-Jozef-Bezoekers-Bezoekuren.html

Elk woon- en zorgcentrum van WZC De Foyer houdt doorlopende bezoekuren. Ook de uren van het maaltijdgebeuren zijn van ruime marges voorzien.

http://wzcdefoyer.be/diensten